O nas

Dolgoletne izkušnje na področju prevozov z cisternami

Škofic Promet d.o.o. je družinsko podjetje, ki je še sorazmerno mlado, vendar deluje že od leta 1979Podjetje se je skozi desetletja razvijalo na področju prevoza tekočin. Vseskozi smo sodelovali z vodilnimi evropskimi podjetji na tem področju. Z našim znanjem, zanesljivostjo in tradicijo trgu nudimo celovito logistično storitev.

Osnovni dejavnosti družbe sta organizacija in izvedba transporta ter pranje cistern in embalaže. Uspešno sodelujemo s podjetji v celotni EU in tudi izven.

Posebno pozornost posvečamo informacijam ter novostim na trgu in s tem želimo zadovoljiti potrebe kupca, pri katerem ne želimo doseči samo visoke kvalitete storitve, ampak tudi vzpostaviti zaupanje. Sledili bomo trendom razvoja, se odzivali na novosti in bogatili storitve. Veliko pozornosti namenjamo tudi trajnostnemu poslovanju in odgovornosti do okolja; poleg vlaganj v najsodobnejšo opremo – kamione, čistilno napravo ipd, velik poudarek dajemo tudi stalnim izboljšavam za zmanjševanje ogljičnega odtisa ter zasledujemo cilj njegove ničelne vrednosti.

Smo vodilno, zaupanja vredno podjetje v svoji dejavnosti, odgovorno do uporabnikov naših storitev, zaposlenih in okolja.

sl_SISlovenian